Vind jij het belangrijk dat er meer aandacht komt voor gevoelens en emoties in het onderwijs?
Wil je leren hoe je de gevoelsverkenners (meer) in het onderwijs kunt inzetten?
Het is zover: de Masterclass ‘GevoelsVerkenner in het onderwijs‘ staat gepland bij het prachtige Klooster Nieuwkerk Goirle. Het wordt beslist weer een topdag!
Op 26 maart (2025) sta ik samen met licentie- en gastrainers Kristie Renaers (De Fonkelhut) en Josta van Onna (GevoelsWijzer) in de startblokken om jullie volop te inspireren en prikkelen. Zij zetten de methodiek veelvuldig in binnen het onderwijs. We delen graag onze expertise en ervaringen met jou! Het wordt een hele inspirerende dag met een boeiend programma. Er kunnen maximaal 16 professionals mee doen, dus reserveer tijdig als je gegarandeerd wilt zijn van een plek.
Voor de reacties van deelnemers op de voorgaande Masterclass ‘GevoelsVerkenner in het onderwijs’ klik je op de deze link.
De groep was geweldig! Allemaal getalenteerde, mooie mensen bij elkaar met één prachtig doel: meer aandacht voor de gevoelswereld én dus GevoelsVerkenner in het onderwijs.
Lees verder om alle ins & outs te vergaren!
Foto links: Masterclass maart 2024 / Foto rechts: Met gastdocenten Kristie en Josta
Datum: 26 maart 2025 10:30u tot 17:00u, welkom in de zaal vanaf 10:15u.
Locatie: Klooster Nieuwkerk in Goirle. Een schitterende plek met historie, mooie ruimtes, lekker eten, omringd door natuur.
Tarief: deze dag kost € 247 incl. btw inclusief deelnamebewijs, zeer uitgebreide reader en GevoelsVerkenner werkboek. De dag is geheel verzorgd incl.: zoete lekkernijen, koffie, thee en een zalige 2-gangen kloosterlunch.
Werk je binnen het onderwijs?
De masterclass wordt regelmatig vergoed vanuit het scholingsbudget van de onderwijsinstelling. In deze infographic kun je (laten) zien wat de meerwaarde is van GevoelsVerkenner in het onderwijs. Mogelijk interessant om te bespreken met je werkgever.
Om mee te doen: deze masterclass is voor GevoelsVerkenner licentietrainers óf professionals die het GevoelsVerkenner basis webinar hebben gevolgd. Wanneer je een workshop hebt gevolgd bij één van de licentietrainers volstaat dat uiteraard ook. Het gaat erom dat je al basiskennis en enige ervaring hebt opgedaan in het werken met de methodiek.
Studiepunten: indien je lid bent van de beroepsvereniging ‘De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg’ kun je studiepunten behalen voor deze training (2 dagdelen bijscholing). Ben jij aangesloten bij een andere beroepsvereniging? Informeer dan voor de zekerheid zelf even.